Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate premium

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
6 pareri

Camasa lunga de noapte din merinos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

245 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cămașă lungă de noapte din merinos, brand Lilli & Leopold.

Hăinuțele și accesoriile Lilli & Leopold sunt concepute cu iubire în Norvegia și lucrate cu grijă în Europa. Modelele sunt inspirate din simplitatea tradițională scandinavă. Culorile pastelate sunt asemenea culorilor neostentative ale hăinuțelor ușor decolorate de razele soarelui, ale lemnelor uscate găsite pe o plajă într-o zi liniștită de iarnă, a unei fațade scăldate de o lumină blândă…

Lilli & Leopold iubește lâna merinos pe care o folosește din respect pentru pielea delicată a copiilor. Proprietățile excepționale ale fibrei de merinos sunt minunate pentru hăinuțele celor mici.

Lâna merinos

nu înțeapă
este termoregulatoare
este antialergică
este durabilă și biodegradabilă
protejează contra razelor ultraviolete (UV)
este rezistentă la foc
neutralizează mirosurile
se spală la mașină
oferă confort în timpul somnului.
S-a dovedit că dormitul în pijamale/cămăși de noapte de merinos și acoperirea cu păturici de merinos îi ajută pe bebeluși să doarmă mai mult, să se trezească mai puțin în timpul nopții și să doarmă liniștiți.

Cămașa de noapte are în compoziție 100% fire organice de lână merinos.

Modelul este simplu și funcțional. În partea de jos are un șnur pentru a menține cămașa pe lângă corp în timpul somnului.

Cămașa de noapte este lucrată cu respect pentru mediu: mai puțină apă în procesul de producție, etichete și pungi de hârtie fabricate din material reciclat.

Lâna merinos din care este lucrată cămașa de noapte este certificată OEKO-TEX standard 100, testare  care atestă lipsa substanțelor periculoase și asigură încredere în produs.

Cămașa lungă de noapte din merinos 100%, brand Lilli & Leopold de noapte pentru confortul copilului în timpul somnului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura