Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate premium

Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
6 pareri

Caciula - cagula din lana de baby alpaca organica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caciula tip cagula marca Petit Kolibri Cagula din lana de baby alpaca organica este un produs al brandului Petit Kolibri din Berlin, Germania. Petit Kolibri produce imbracaminte si accesorii din fire naturale, realizate in conditii etice. Niciunul dintre produse nu este vopsit sau tratat chimic. Produsele sunt lucrate in conditii echitabile de catre colective de artizani din Columbia sau Peru.  

Lana de baby alpaca organica din muntii Anzi

Cagula este lucrata din lana de baby alpaca, adica din lana provenita de la puii de alpaca din America de Sud, in principal din Peru. Firele de baby alpaca provin din partea de dedesubt a gatului puiului de alpaca, unde lana este cea mai frumoasa ai cea mai fina.

Firele de baby alpaca sunt extraordinar de moi, matasoase si durabile. Au o deosebita capacitate de termoreglare, datorita pungutelor microscopice de aer de pe firele de lana. Aceste pungute de aer permit pielii sa respire prin ele in zilele mai calde si sa mentina caldura corpului pe vreme rece.

Culori naturale, netratate Firul de alpaca este in mod natural lipsit de lanolina si de alte uleiuri care se gasesc in lana oilor. Nicio substanta chimica dura nu e necesara pentru prelucrarea firului de alpaca, acest fir fiind 100% natural si sigur pentru mediu.  

In culori naturale, netratate, aceasta caciula va fi foarte delicata cu pielea sensibila a copilului.  Hand made in conditii etice Caciulile sunt lucrate manual, cu grija si indemanare, de colective de femei din comunitati izolate din Peru si Columbia, cu respectarea valorilor etice. Lucratura artizanala, de o moliciune exceptionala, face cagula foarte placuta la purtare.  

2 in 1: caciula si fular Cagula (caciula si fular intr-o singura piesa) ofera confort si protectie copiilor. Cu aceasta cagula, oricat de ger sau vant ar fi, copiii vor avea capul si gatul protejate. Si vor fi liberi sa se joace, fara a avea grija ca le-a cazut caciula sau li s-a desfacut fularul de la gat.  O protectie mai mare decat cea oferit de o caciula si un fular, purtate impreuna.  

Certificare OEKO-TEX
Cagula este certificata conform Standardului OEKO-TEX@100.

Se asorteaza perfect cu cardiganele si pantalonii aceluiasi brand, Petit Kolibri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura